Loopgroep Runningnow
Hardloop en groepstraining op maat

Waarom trainen bij een loopgroep?

Waarom trainen bij een loopgroep? Stop met teveel te betalen voor een loopgroep of atletiekvereniging! Kies voor een kleine loopgroep waar er meer focus is als jouw als loper met het oog op techniek! Dit zorgt er ook voor dat je een mindere kans hebt op blessures en zul je sneller stappen maken in de doelen die je wilt halen! Bijvoorbeeld beginnen met hardlopen, je 1ste wedstrijd, een andere afstand (bijv marathon of halve marathon rennen), of sneller worden en je hebt een tijdsdoel. Bij Runningnow ben je aan je juiste adres! Wij houden de groepen klein en trainen met 1 trainer zodat de kwaliteit van de trainingen gewaarborgd blijft!

Waarom moet je trainen bij een loopgroep? Hardlopen is de laatste jaren erg populair geworden. Steeds meer mensen zien in dat gerichte trainingen helpen je eind doel te halen. Of je nu wilt sporten om af te vallen, je conditie te verbeteren of je traint voor een tijdsdoel, onder begeleiding van een trainer zal een stuk gemakkelijker gaan. Train nu onbeperkt met ons mee voor slechts €15,- euro per maand en de 1ste les is gratis!

Bij Runningnow geven wij gevarieerde trainingen! De 1ne dag duurloop, de andere dag een interval training of een heuveltraining. En ook hebben wij 1x per week een krachttraining / looptechniek dag gepland! 

(training zaterdag 9 juni 2018)

Reden voor trainen bij een loopgroep:

 • Afvallen
 • Een betere conditie
 • Trainen voor een tijdsdoel
 • Trainen voor een andere afstand
 • Vermindering van blessures

Loopgroep:

Loopgroep Runningnow richt zich niet alleen op beginners maar op lopers van elk niveau. Ben jij net terug van een blessure of ben je een tijdje gestopt dan ben je bij Runningnow van harte welkom! Met onze groepstrainingen kan iedere loper mee doen, ongeacht welk niveau je hebt. Bij Runningnow licht de focus op looptechniek, Loopscholing

Onze trainingen starten altijd met een gezamenlijk praatje, gevolgd door een stuk inlopen. Daarna volgt er een warming-up met vervolgens Loopscholing en looptechniek. Hierna volgt het hoofdprogramma wat elke week weer anders is. De 1ne training is dat een duurloop, de andere training is dat een interval, heuveltraining.  Of in een andere training kan de focus blijven op de looptechniek of blessure preventie. Aan het einde van de training volgt er een gezamenlijke cooling down zodat de spieren weer lekker soepel zijn.

Trainingstijden en kosten:

Bij runningnow betaal je €15,- euro per maand. Hiervoor kun je onbeperkt meetrainen met de groep of zelf personal trainingslessen volgen. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet zoals bij andere loopgroepen vast aan een 2-4 maands / kwartaal of halfjaar abonnement. 1 week voordat het abonnement verloopt wordt er via de WhatsApp een tikkie verzoek gestuurd mbt betaling. Daarnaast is het mogelijk om het geld gewoon maandelijks over te maken. De trainer zal via de mail het bank rekening nr dan doorsturen. Wil je een keer met ons meetrainen? Meld je dan aan voor onze gratis proefles!

Wat krijg je bij een onbeperkt €15,- abonnement?

 • Een gedreven trainer die het beste in je naar boven probeert te halen!
 • Onbeperkt meetrainen met de groepstraining. 
 • Onbeperkt gebruik maken van personal trainingen.
 • Een eigen op maat gemaakt loopschema.
 • Tips en tricks via de appgroep.
 • Maandelijks 1000 meter test. Om zo je vorderingen bij te houden.
 • Video analyse en looptechniek en scholing analyse.
 • E-mail support en WhatsApp support.

Trainen:

Doe zo vaak mee als je wilt, er zijn meer dan 5 trainingsmogelijkheden per week. Je kunt je altijd aan of afmelden bij trainingen. De trainingen gaan altijd door alleen bij extreem weer niet. Iedere training begint met een warming up, vervolgens een stuk inlopen en looptechniek oefeningen. (loopscholing)

Het hoofdprogramma van de training kan bestaan uit: Looptechniek, Interval training, heuvel training, vaartspel of duurloop. Bij het trainen voor een bepaald doel: zoals een 10km , halve marathon, marathon worden regelmatig aparte duurlopen georganiseerd. 

In de zomermaanden zal er op alle dagen een training zijn in het duingebied in de Kennemerduinen of Middenduin. Tijdens de wintermaanden trainen we voornamelijk s'avonds in en rond Overveen en Bloemendaal. Op zaterdag of zondag overdag wel in de duinen / bossen.

Trainingstijden en dagen voorjaar en zomer 2024:

Maandag 19:30 Parkeerplaats Tetterodehal, Overveen

Dinsdag 19:30 Parkeerplaats Tetterodehal, Overveen of gemeentehuis Bloemendaal.

Woensdag 19:30 Parkeerplaats Tetterodehal, Overveen of gemeentehuis Bloemendaal.

Donderdag 19:30 Parkeerplaats Tetterodehal, Overveen of gemeentehuis Bloemendaal.

Vrijdag 19.30 Parkeerplaats Tetterodehal, Overveen of gemeentehuis Bloemendaal.

Zondag 9:15 Parkeerplaats Tetterodehal, Overveen

Wil je een keer gratis meetrainen met onze loopgroep? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

E-mailen
Bellen