Loopgroep Runningnow
Hardloop en groepstraining op maat

Krachttraining en looptechniek voor hardlopers 

Krachttraining voor hardlopers? 7 jaar geleden begon Runningnow als een project, een uitdaging,  een doel om lopers te ondersteunen. Ik doe dit nog steeds tot op de dag van vandaag met veel passie en liefde, het ondersteunen van lopers met zijn of haar doelen. Of je nou beginner bent of gevorderde bij Runningnow ben je welkom! Ook is Runningnow de goedkoopste loopgroep van de regio! Voor slechts €15,- per maand kun je onbeperkt bij ons meetrainen! Samen gaan we de uitdaging aan! 

Bij Runningnow maak je sneller stappen dan bij grote loopgroepen! Hoezo? de groepen zijn kleiner dan bij andere loopgroepen, daardoor heb je het overzicht over de mensen en kun je actief coachen. Daarbij krijgt bij Runningnow iedereen een op maat gemaakt loopschema waardoor zij de begeleiding krijgt  naast de trainingen die voor stappen maken of doelen halen nodig zijn. Meld je daarom vandaag nog aan bij Runningnow en ren met ons mee (LET OP VOL=VOL) zijn beperkt aantal beschikbare plekken! Dus wacht niet langer en meld je aan voor een GRATIS proefles!

Loopgroep Runningnow richt zich niet alleen op beginners maar op lopers van elk niveau. Ben jij net terug van een blessure of ben je een tijdje gestopt dan ben je bij Runningnow van harte welkom! Met onze groepstrainingen kan iedere loper mee doen, ongeacht welk niveau je hebt. Bij Runningnow ligt de focus op looptechniek, Loopscholing. Daarbij is krachttraining en looptechniek voor hardlopers zeer belangrijk!

Onze trainingen starten altijd met een gezamenlijk praatje, gevolgd door een stuk inlopen. Daarna volgt er een warming-up met vervolgens Loopscholing en looptechniek. Hierna volgt het hoofdprogramma wat elke week weer anders is. De 1ne training is dat een duurloop, de andere training is dat een interval, heuveltraining.  Of in een andere training kan de focus blijven op de looptechniek of blessure preventie. Aan het einde van de training volgt er een gezamenlijke cooling down zodat de spieren weer lekker soepel zijn.

Bij Runningnow maken we gebruik van:

  • Pionnen
  • Loopladder
  • Hexagoons
  • Hoogspring stokken


Bij de loopladder in combinatie met pionnen wordt er op techniek getraind.

Daarbij is behendigheid, coördinatie extreem belangrijk.Bij hardlopen zijn wisselende trainingen zeer belangrijk! Hardlopers moeten zich niet alleen maar richten op duurlopen. Maar ook op interval trainingen/ heuveltrainingen en looptechniek! Ook rust is extreem belangrijk en dat vergeten lopers vaak! Wil je is een keer meetrainen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze gratis proefles! 

E-mailen
Bellen