Your SEO optimized title
Loopgroep Runningnow
Loopgroep en personal trainingen voor Haarlem en omgeving

Samen hardlopen in Haarlem en omgeving

Wat je niveau ook is, wat je doel ook is samen gaan we ervoor zorgen dat jij je doel (en) bereikt! Heb je ondersteuning nodig om sneller te worden, wil je je looptechniek verbeteren? Of train je voor een bepaalde afstand? Bijvoorbeeld 5,10 kilometer de halve of de hele marathon? Ik kan je daarbij helpen! Met sterke trainingen en vakkundige begeleiding op gave locaties. Je kunt bij ons komen trainen in onze loopgroep of 1 op 1. Wat het beste bij jou past. Lijkt het je wat? Vraag dan een Proefles aan!  Train nu onbeperkt met ons mee voor slechts €10,- euro per maand.

Onze hardlooptraining wordt op meerdere dagen per week gegeven! De trainingen in Haarlem en omgeving zijn geschikt voor iedereen! Bij loopgroep Runningnow is er geen winter of zomerstop zoals bij veel andere loopgroepen wel is! je bent altijd welkom!

Beginnen met hardlopen of een gevorderde loper? Opzoek naar een loopgroep in Haarlem, Overveen, Bloemendaal, Heemstede, Hoofddorp of omgeving? Of ben je opzoek naar een personal trainer in haarlem of Hoofddorp?

Ben jij opzoek naar een loopgroep in Haarlem, Overveen, Heemstede, Hoofddorp of omgeving of zoek je een personal trainer  in Haarlem, Overveen, Heemstede, Hoofddorp of omgeving om je conditie, je looptechniek of train je voor een bepaald doel? Ben je een beginnende hardloper , een regelmatige hardloper of een gevorderde hardloper en wil je stappen maken in het rennen? Of zoek je een stok achter de deur die je helpt te trainen? Dan ben je bij runningnow aan het juiste adres! Wij begeleiden je naar je einddoel toe! Wil je bijvoorbeeld een 5 kilometer, 10 kilometer, halve marathon of marathon lopen? Ik kan je daarbij helpen! Je krijgt bij de trainingen van runningnow je eigen loopschema op maat gemaakt, ondersteuning en begleiding tijdens de training of tijdens je eigen trainingen. Ook is het mogelijk om samen met de trainer een duurloop te lopen of te trainen op looptechniek of interval trainingen. 

Trainingstijden en kosten:

Bij runningnow betaal je €10,- euro per maand, of 5 euro per maand (loopschema).  Hiervoor kun je onbeperkt meetrainen met de groep of zelf personal trainingslessen volgen. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet zoals bij andere loopgroepen vast aan een 2-4 maands / kwartaal of halfjaar abonnement. Ga je op vakantie? dan betaal je de weken dat je op vakantie bent niet. 1 week voordat het abonnement verloopt wordt er via de WhatsApp een tikkie verzoek gestuurd mbt betaling. Daarnaast is het mogelijk om het geld gewoon maandelijks over te maken. De trainer zal via de mail het bank rekening nr dan doorsturen. Wil je een keer met ons meetrainen? Meld je dan aan voor onze gratis proefles!

Wat krijg je bij een onbeperkt €10,- abonnement?

 • Een gedreven trainer die het beste in je naar boven probeert te halen!
 • Onbeperkt meetrainen met de groepstraining. 
 • Onbeperkt gebruik maken van personal trainingen.
 • Een eigen op maat gemaakt loopschema.
 • Tips en tricks via de appgroep.
 • Maandelijks 1000 meter test. Om zo je vorderingen bij te houden.
 • Video analyse en looptechniek en scholing analyse.
 • E-mail support en WhatsApp support.

Wat krijg je bij een loopschema €5,- abonnement?

 • Een eigen op maat gemaakt loopschema. En wekelijks aangepast naar behoefte.
 • Tips en tricks via de appgroep.
 • Video tricks en tips via de appgroep.
 • E-mail support en WhatsApp support.

Trainen:

Doe zo vaak mee als je wilt, er zijn meer dan 5 trainingsmogelijkheden per week. Je kunt je altijd aan of afmelden bij trainingen. De trainingen gaan altijd door alleen bij extreem weer niet. Iedere training begint met een warming up, vervolgens een stuk inlopen en looptechniek oefeningen. (loopscholing)

Het hoofdprogramma van de training kan bestaan uit: Looptechniek, Interval training, heuvel training, vaartspel of duurloop. Bij het trainen voor een bepaald doel: zoals een 10km , halve marathon, marathon worden regelmatig aparte duurlopen georganiseerd. 

In de zomermaanden zal er op alle dagen een training zijn in het duingebied in de Kennemerduinen of Middenduin. Tijdens de wintermaanden trainen we voornamelijk s'avonds in en rond Overveen en Bloemendaal. Op zaterdag of zondag overdag wel in de duinen / bossen.

Trainingstijden en dagen:

Maandag 19:30 Parkeerplaats Tetterodehal, Overveen

Dinsdag 19:30 Parkeerplaats Tetterodehal, Overveen

Woensdag 19:30 Parkeerplaats Tetterodehal, Overveen

Vrijdag 19:30 Parkeerplaats Tetterodehal, Overveen

Zaterdag / Zondag 9:30 Parkeerplaats Tetterodehal, Overveen

Wil je een keer gratis meetrainen met onze loopgroepMeld je dan aan voor een gratis proefles!

Waarom moet je bij Runningnow komen trainen?

In Haarlem en omstreken heb je veel loopgroepen. Maar elke loopgroep is weer anders. De 1ne loopgroep is mega groot en ren je alleen maar rondjes en moet je vooral alles zelf doen zonder dat er op je gelet wordt. De andere loopgroep rent alleen maar rondjes in de duinen en hier leer je geen techniek. Doordat er geen techniek of weinig techniek werd bijgebracht kregen mensen blessures en maakte ze extreem langzaam vorderingen in hun ontwikkeling.

Om deze reden is loopgroep runningnow gestart. Vaak bleek uit de praktijk dat mensen bij een loopgroep starten om een stok achter de deur te hebben. Maar hierbij vergaten de lopers ook dat men goed moet kunnen rennen om geen blessures te krijgen. Looptechniek is hier essentieel in! Of je nou een beginnende loper bent of een loper die al langer loopt. Techniek is de essentie. Hier concentreert Runningnow zich op. Met goede looptechniek trainingen zul je de basis leren van het hardlopen en sneller vorderingen maken dan als je alleen maar rondjes rent en een schema volgt .

Daarnaast zijn de loopgroepen in de omgeving van Haarlem extreem groot geworden. Een groep bestaat uit plus 15 man. Hierdoor heeft de trainer geen oog voor je als je iets fout doet of beter kan doen. Ook de blessurepreventie speelt hier geen rol. Dat kan ook niet want de groepen zijn te groot.

Bij Runningnow zijn de groepen maximaal 10 personen groot. Hierdoor heeft de trainer ook oog voor de lopers en kan hints of tips geven daar waar nodig. Daarnaast ook een persoonlijk praatje maken met de lopers om zo het maximale uit de training te halen!

De laatste reden waarom Runningnow gestart is is de prijs. Veel loopgroepen of atletiekverenigingen vragen extreme bedragen voor het hardlopen + 48 euro voor 2 maanden. Dit zorgt ervoor dat sommige mensen al meteen een drempel hebben om mee te kunnen rennen met een groep. En daarom niet starten.

Bij Runningnow zit er geen verdienmodel aan vast en train je gewoon met de groep mee voor slechts €10,- euro per maand! Iedereen moet immers de kans krijgen om mee te kunnen rennen met een groep!

Ben je geintresseerd en wil je een keer met ons meetrainen? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

 
 
 
Opbellen
E-mail