Your SEO optimized title
Loopgroep Runningnow
Personal en smallgroup training voor Haarlem en omstreken.

Kosten personal trainer

Heel vaak denken mensen dat een personal trainer onbetaalbaar is, echter de laatste jaren is er op het gebied hiervan veel verandert. Er is veel aanbod en daardoor is de prijs zeker gezakt. Daarnaast bedenk wel dat je met behulp van een personal trainer veel meer zal bereiken dan dat als je zelf zou aanrommelen met trainingen. 

Wat kost een personal trainer?

De kosten van een personal trainer beginnen bij €5 per training. Daarbij is de kwaliteit van de trainingen leidend. Je wilt immers waar voor je geld en zo snel mogelijk je doel waarmaken. Wil je de kosten delen denk dan aan onze smal group trainingen.

Wat zit er in de prijs van een personal trainer?

 • Gratis proefles / intake gesprek
 • Persoonlijk loop / trainingsschema op maat gemaakt.
 • Wekelijkse analyse trainingen en loopschema op je mail.
 • 1000 meter test en tussentijdse 1000 meter test als vorderingsanalyse 
 • Video analyse, looptechniek en scholing.
 • Samen trainen (1 op 1), of in groep van 2-6 personen.
 • 1,5 durende training (langer ook in overleg mogelijk)
 • Een eigen email adres waar je wekelijks je loopschema en tips op ontvangt.
 • Gratis whatsapp support of email support.
Gratis proefles:
Tijdens de proefles bespreken we je doelen, en laat ik je zien hoe ik een training aanpak. Tevens zal ik tijdens de proefles met je bespreken hoe we je loopschema naar aanleiding van je doelen gaan neerzetten. Daarbij is het belangrijk voor een goede opbouw. 
Persoonlijk loopschema:

Tijdens de 1ste proefles stellen we samen het einddoel op bijvoorbeeld het lopen van een halve marathon, naar aanleiding van het einddoel maak ik een schema die ik vervolgens zal bespreken en eventueel aanpas indien nodig. Elke week trainen we met het schema en evalueren wij wekelijks of het schema aangepast moet worden.  

De eigen trainingen zijn ook belangrijk en die kun je volgen naar aanleiding van het opgestelde schema. Dan weet je dat je op de juiste manier bezig bent. 

Wekelijkse analyse:

Wekelijks krijg je via de email een analyse van de gedane trainingen en het resterende doel op je email. Hierin staat hoeveel weken moet je nog trainen. Hoe sta je er nu voor en wat moet je nog bereiken komende week. Tevens staat er in de email tips en tricks bij bijvoorbeeld warming up of cooling down.

1000 meter test:

Om de in interval trainingen zo goed mogelijk te kunnen geven moeten we natuurlijk eerst je maximale snelheid kunnen meten. Dit doen wij aan de hand van een 1000 meter test. Tijdens deze test ren je zo hard mogelijk van punt a naar punt b. Deze waardes zullen tijdens de 1ste trainingen gebruikt worden om de trainingsintensiteit te bepalen voor onder andere de interval trainingen. Ook kun je hier gebruik van maken tijdens je eigen duurlopen. Dit geeft je een goed beeld van wat je kan!

Video analyse:

Na een aantal trainingen zal er een video analyse van je loophouding volgen, tijdens deze analyse analyseren we  je loophouding en techniek en worden naar aanleiding hiervan tips en tricks gegeven om de loophouding te verbeteren.  Of zal er in de trainingen meer nadruk op komen te liggen om je hierbij te helpen. Een goede voetafwikkeling en loophouding zorgt ervoor dat je minder kans heb op blessures!

 

 

  Ben je geïnteresseerd?

  Meld je dan vandaag nog aan voor onze gratis proefles! Tot bij de trainingen!