Your SEO optimized title
 
Loopgroep Runningnow
Personal en loopgroepstraining voor Haarlem en omstreken
 

Beginnen met hardlopen of een gevorderde loper? Opzoek naar een loopgroep in Haarlem, Overveen, Bloemendaal, Heemstede, Hoofddorp of omgeving?


Ben jij opzoek naar een loopgroep in Haarlem, Overveen, Heemstede, Hoofddorp of omgeving of zoek je een personal trainer  in Haarlem, Overveen, Heemstede, Hoofddorp of omgeving om je conditie, je looptechniek of train je voor een bepaald doel? Ben je een beginnende hardloper , een regelmatige hardloper of een gevorderde hardloper en wil je stappen maken in het rennen? Of zoek je een stok achter de deur die je helpt te trainen? Dan ben je bij runningnow aan het juiste adres! Wij begeleiden je naar je einddoel toe! Je krijgt bij de trainingen van runningnow je eigen loopschema op maat gemaakt, ondersteuning en begleiding tijdens de training of tijdens je eigen trainingen. Ook is het mogelijk om samen met de trainer een duurloop te lopen of te trainen op looptechniek of interval trainingen. 


Wil je een keer gratis meetrainen met onze loopgroep? Meld je dan aan voor een gratis proefles!


Waarom loopgroep runningnow?

2 jaar geleden is loopgroep Runningnow opgericht om de lopers meer begleiding en ondersteuning te geven bij het hardlopen. Bij veel loopgroepen in de omgeving van Haarlem zijn de groepen te groot waardoor de persoonlijke begleiding er niet meer is. Door de persoonlijke begeleiding en kleine groepen haal je meer uit jezelf dan als je met grote groepen gaat trainen. Je zult zien dat je sneller vorderingen maakt zoals een beginnende hardloper of een gevorderde loper. Sneller je doelen zult gaan halen.


Daarnaast miste ik bij veel loopgroepen de looptechniek en hierbij de ondersteuning. Waardoor lopers de verkeerde houding of techniek aanleerde wat resulteerde in blessures. Vaak zag je namelijk dat een trainer van een hardloopgroep ernaast stond en niet ingreep als iemand op de verkeerde manier rende of een verkeerde houding aannam.


Ook gingen de prijzen van de andere loopgroepen door het dak + 40 euro voor 2 maanden. En vond ikzelf dat er een flinke drempel opgeworpen werd voor goede en intensieve begleiding. Hardlopen moet betaalbaar blijven. Aangezien het mijn hobby is en mijn passie en ik het super tof vind om andere lopers hierbij te helpen houd Runningnow het betaalbaar! 

 
 
Opbellen
E-mail